Skip to content

Keittiö & Lounge

Katso video

Katso video

Kupittaan Kuplikaation Keittiö & Lounge-tilat

Kuplikaatio on Kupittaan Citymarketin yhteydessä toimiva monitoimitila. Tilan voi vuokrata yritys- tai yksityistilaisuuksiin.

Kuplikaation voi vuokrata kokouksiin ja tilasta löytyy iso näyttö monipuolisilla liitännöillä, sekä sähkökäyttöiset pöydät. Halutessa kokouksiin voi tilata tarjoilua omien mieltymysten mukaan Kupittaan Citymarketin tarjonnasta.

Kuplikaation koekeittiössä järjestetään kokkikouluja. Varaa paikka tuleviin kokkikouluihin tai vuokraa koko tila omalle seurueelle. Voit tuoda oman kokin mukana tai kysyä meidän yhteistyökumppaneita kokki-iltaa varten. Järjestämme myös livekokkikouluja, Kuplikaatio Kokkaa, johon voit osallistua omasta kotikeittiöstäsi.

Haluatko järjestää kokkikoulun isommalle työyhteisölle?

Live kokkikoulun avulla järjestät helposti juhlat koko henkilökunnallesi. Teemme kokkikoululähetyksen, jossa jokainen kokkaa kotona ammattikokin opastamana. Lähetykseen pääsee halutessa yhdestä kolmeen henkilöä mukaan ja se streamataan jokaiselle kotiin. Halutessa tähän voi tilata ruokakassin, josta löytyy kaikki tarvittavat raaka-aineet iltaa varten.

Powered by

Varaa kuplikaation tilat käyttöösi omaan tilaisuuteesi

Voit varata tilat lähettämällä meille sähköpostia tai voit myös tehdä varauksen suoraan alla olevan varauskalenterin ja lomakkeen kautta. Kalenterista näet alustavasti varattavissa olevat ajankohdat.

Tilan vuokrahinnasto:

1/2 päivää: 250€ (alle 6tuntia)

koko päivä: 500€


Varauskalenteri
Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Yksityistilaisuus
·
 
- Osittain varattu

Nimi*:

Yritys:

Sähköposti*:

Puhelin:

Viesti: