Skip to content

KATSO HETI: Pihviä ja punkkua

9,95

Tämän illan aikana keskitytään klassikoihin. Kokkikoulussa kerrotaan vinkit pihvin paistamiseen, sekä kuullaan punaviinisuositukset erilaisille lihoille. Illan vieraana on viiniasiantuntija Essi Avellan ja kauppias Hannu Aaltonen. Kokkikoulua luotsaa kokki Jesse Söderlund.

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
RAAKA-AINEET

4-8 kpl Kuori päälisiä ruokaperunoita

200 g Voita

1 pnt Timjamia

1 pnt Rosmariinia

0,5 dl Vettä                 

2 l Lihaliemi (esim. Puljonki)

2 dl Punaviiniä

2 rkl Etikkaa

1 pieni Keltasipuli

1 pieni Porkkana

1 kpl Valkosipuli      

1 rasia Ruusukaalia

1 kpl Myskikurpitsa

1 rasia Herkkusieniä

1 dl Maitoa

3 dl Kermaa

3 kpl Kananmunaa

2 dl Sokeria

0,5 tl Kaneli

2 rkl Vaniljasokeri

150 g Appelsiini tuorejuusto

3 kpl Liivate

5-6 Ohutta piparkakkua

3 rkl Glögitiiviste

Suolaa ja mustapippuria

TARVIKKEET

Paistinpannu

2 kpl Pieni uunivuoka (noin 2 l vetoisuus)

Leikkulauta ja veitsi

Kattila (noin 3 l vetoisuus)

Vispilä

Sähkövatkain

Sekoituskulho (noin 2 l vetoisuus)

Kaasupoltin

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp