KATSO HETI: Pihviä ja punkkua
9,95€
- 12.11.2021
- 18:00
Tämän illan aikana keskitytään klassikoihin. Kokkikoulussa kerrotaan vinkit pihvin paistamiseen, sekä kuullaan punaviinisuositukset erilaisille lihoille. Illan vieraana on viiniasiantuntija Essi Avellan ja kauppias Hannu Aaltonen. Kokkikoulua luotsaa kokki Jesse Söderlund.
Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
RAAKA-AINEET
4-8 kpl Kuori päälisiä ruokaperunoita
200 g Voita
1 pnt Timjamia
1 pnt Rosmariinia
0,5 dl Vettä
2 l Lihaliemi (esim. Puljonki)
2 dl Punaviiniä
2 rkl Etikkaa
1 pieni Keltasipuli
1 pieni Porkkana
1 kpl Valkosipuli
1 rasia Ruusukaalia
1 kpl Myskikurpitsa
1 rasia Herkkusieniä
1 dl Maitoa
3 dl Kermaa
3 kpl Kananmunaa
2 dl Sokeria
0,5 tl Kaneli
2 rkl Vaniljasokeri
150 g Appelsiini tuorejuusto
3 kpl Liivate
5-6 Ohutta piparkakkua
3 rkl Glögitiiviste
Suolaa ja mustapippuria
TARVIKKEET
Paistinpannu
2 kpl Pieni uunivuoka (noin 2 l vetoisuus)
Leikkulauta ja veitsi
Kattila (noin 3 l vetoisuus)
Vispilä
Sähkövatkain
Sekoituskulho (noin 2 l vetoisuus)
Kaasupoltin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp