Skip to content

KATSO HETI: Gnocchivuoka

9,95

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

One pot ruoka on trendikäs ja helppo, joka sopii arkeen kuin viikonloppuun. Tule mukaan kurssille, jossa kokotaan yhdessä helppo gnocchivuoka broilerilla ja jälkkäriksi kasataan näyttävä Tiramisu-trifle.

RAAKA-AINEET

500g peruna gnocchi tuorepasta

140 g Suomalainen pekoni (broileri pekoni)

1 pnt basilika

1-2 veriappelsiini

mustapippuria

suolaa

150 g juustoraaste

Broilerin Paistileike Naturelli 600g

200 g tuorejuustoa

250 g kirsikkatomaatti

400 g tomaattimurska

1-2 punasipulia

3 valkosipulin kynttä 

1 Irish cream coffee rahka

noin 50g maito- tai tummasuklaa

noin 50g valkosuklaa

½ pakettia (130g) Bastogne keksi

1prk (n.340g) lemon curd

5 dl kermaa

noin 2 rkl vaniljasokeri

4 ruokalusikka sokeria

2 dl valmista kahvia

 

TARVIKKEET

2 kpl pursotin pussi (ei aivan pakollinen)

Leikkuulauta (sipulille ja hedelmille, voi pestä välissä)

Iso lautanen tai leikkuulauta (raaka kana)

Lautanen

Kokkiveitsi

Hedelmäveitsi

2 kulhoa (noin 2 litraa)

käsivatkain / vispilä

2 kpl pieni kulho / syvä lautanen

pieni kattila

4 lasia (noin 2,5dl)

uunivuoka noin 30*20cm

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp